Betting i Sverige

Bettingen i Sverige är kanske inte lika stor som i andra delar av världen, men det är fortfarande ett mycket aktivt intresse för människor som vill kunna kombinera sin favoritsport med möjligheten att vinna pengar.

Internet bjuder på ett hav av olika bettingsajter som man kan välja mellan, där alla sajter konkurrerar om att erbjuda bästa odds och bästa bonussystem.

Svenska bettingsajter med bonusar och bra odds

BettingsidaBonusOmsättningskravMinsta Odds
Bet365Upp till 1250 SEK i spelkrediterInga krav1.20
ExpektUppemot 1500 SEK i oddsbonus som ett freebet!1x Bonussumma1.80
Leo VegasFå 100 SEK i Gratisspel1x BonussummaInget minsta odds
ComeOn100 % upp till 500 SEK som oddsbonus6x Bonussumma1.80
Speedybet100 % upp till 1000 SEK10x BonussummaIngen uppgift
NoAccountBet100 % upp till 2000 SEK i oddsbonus10x Bonussumma1.5
Snabbare100 % upp till 500 kronor + 10 freespins6x Bonussumma1.80
Lucky SportsUpp till 100 SEK återbetalning1x Bonussumma2.00
Tipwin100% upp till 1000 SEK7x Bonussumma1.80
Betinia120 SEK i form av ett gratisspel1x BonussummaIngen uppgift
18+ år. Spela alltid ansvarsfullt, Stodlinjen.seSpelpaus.se. Erbjudandena gäller bara nya spelare.

Svenska Bettingsidor vs Utländska

Svenska bettingsidor skiljer sig en aning mot utländska och det är främst i service och support som man kan se den största skillnaden. Utbudet av spel är oftast väldigt stort, åtminstone om man har valt att vända sig till en renodlad bettingsida.

Här kan man spela på allt från fotboll, basket, trav eller golf och naturligtvis finns det även andra sporter att testa på.

De sajter som är som mest populära är de som erbjuder en bra välkomstbonus och där man dessutom kan streama alla matcher live.

På så sätt kan man få ut mer av sina pengar och dessutom har man möjlighet att följa matchen, utan att behöva betala extra på tv:n för specifika kanaler.

Internationell Täckning och Flexibilitet

Det är inte bara matcher eller sporter från Sverige som går att satsa pengar på, utan även sporter och tävlingar som utförs i andra länder. Intresset för sportbetting växer för varje dag som går och detta kan man tydligt märka av när man tittar på vanliga nätcasinon.

Fler och fler sajter har börjat att inse vikten av att erbjuda odds och betting i sitt spelutbud för att kunna nå ut till en bredare publik och en fördel med att välja en sådan sajt är att man kan variera sitt spelande i oändlighet.

Man kan alltså satsa pengar på en match och följa den live, samtidigt som man har ett annat internetfönster uppe och spelar roliga spelautomater. Man kan alltså vinna pengar på flera spel, om man har riktigt stor tur det vill säga.